Käännöstoimisto, jossa nopeutta ja laatua pidetään kunniassa

  • Olemme kääntäneet 27 eri kielelle
  • Meillä on kokemusta lääketieteestä aina markkinointiin asti
  • Autamme sekä yksittäisten sisältösivujen että kokonaisten verkkosivujen kääntämisessä
  • Vastaamme tarpeisiisi tunnin kuluessa
  • Työ on aina laadukasta ja oikein laadittua

Kuinka nopeasti käännöstoimisto kääntää

Kääntäjätkin ovat ihmisiä :) . JJa ihmisillä on rajansa. Ei ole järkevää pyytää käännöstoimistolta ja kääntäjiltä yli viisi käännössivua (1800 merkkiä sivulla) päivässä. Suurin osa käännöstoimistoista pyytää nopeammasta työstä lisähintaa – yleensä jopa 30-50 %. Periaatteessa 15 sivua päivässä on raja, johon saakka on mahdollista saavuttaa riittävä laatu. Olisi hyvä, jos tällaiset tarpeet olisivat etukäteen tiedossa – tällöin on mahdollista suunnitella ihmisten ja teknisten apuvälineiden käyttö. Älkää kuitenkaan pyytäkö tätä palvelua kovin usein :) .

Ääritapauksista voisi mainita 200 käännössivua viikossa. Se vaatii useiden kääntäjien keskinäistä yhteistyötä, termien harmonisointia, erittäin hyvää projektipäällikköä, toimittajaa ja monien suotuisien asianhaarojen yhteisvaikutusta. Eikä sellaisissa olosuhteissa voi odottaa laadultaan parasta käännöstä.

Yhteenveto: suunnitelkaa ennalta (helppo sanoa, vai mitä :) ), antakaa riittävästi aikaa ja saatte paljon paremman käännöksen kuin kiirehtimällä.

Pyydä tarjousVastaamme tunnin kuluessa!
Mervi Kala
Puh: +372 61 43 241
GSM: +372 555 88 978
Sähköposti: mervi@titania.ee
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kaikki asiakkaan tarjouspyyntöön liittyvät aineistot ja tiedot ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain käännöstoimiston sisäiseen käyttöön
Top