Käännöstoimisto, jossa nopeutta ja laatua pidetään kunniassa

  • Olemme kääntäneet 27 eri kielelle
  • Meillä on kokemusta lääketieteestä aina markkinointiin asti
  • Autamme sekä yksittäisten sisältösivujen että kokonaisten verkkosivujen kääntämisessä
  • Vastaamme tarpeisiisi tunnin kuluessa
  • Työ on aina laadukasta ja oikein laadittua

Olemme yritys joka toimii urheilupaikkarakentamisen ja urheilun teknisten ratkaisuiden parissa. Titanian käännöspalveluita olemme käyttäneet mm. Kääntäessämme tarjouskilpailuiden dokumentteja kansainvälisille tavarantoimittajillemme, sekä toisaalta kääntäessämme ulkomaisten tavarantoimittajien ohjekirjoja ja tuote-esitteitä Suomen kielelle. Aikataulut ovat välillä olleet kiireisiä, mutta Titanian kautta olemme aina saaneet nopeatkin käännökset toteutettuna ajallaan. Alan tekninen sanasto saattaa välillä sisältää erikoisempiakin sanoja, mutta saamamme käännöstyö on ollut huolellista ja tarkkaa. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja hyvin tavoitettavissa. Tulemme käyttämään Titanian palveluita jatkossakin ja suosittelen heitä lämpimästi.

Unidors Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä palvelunne nopeuteen, monipuoliseen ammattitaitoon käännöstöissä.
Lisäksi erityistä kiitosta annamme kilpailukykyisistä hinnoittelustanne.

Titania Tolked OÜ on tehnyt meille verkkosivujen käännökset useammalle kielelle. Ragnarin palvelualttius ja nopeus kyselyihin vastaamisessa on tehnyt erittäin hyvän vaikutuksen. Hyvää asiakaskokemusta vahvistaa toimitusvarmuus; käännökset tulevat juuri silloin kun on luvattu, ja käännösten laatu. Voin lämpimästi suositella palvelua muillekin.

Tana Oy

SoftOne tarjoaa palveluja toimialakohtaisina ratkaisuna valituille toimialoille, jotta yritykset voisivat keskittyä siihen työhön, minkä he parhaiten osaavat. Tätä samaa mallia olemme toteuttaneet Titania Tõlked OÜ:n kanssa. Olemme ulkoistaneet käännöstyöt ja keskittyneet palvelemaan omia asiakkaitamme heidän eduksi.
Koska yrityksemme toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa, käännöstöitä tulee eteen silloin tällöin. Olemme olleet Titanian palveluihin tyytyväisiä.

Yhteistyö Titania Tõlked OÜ:n kanssa on ollut erittäin sujuvaa. He pystyvät tarjoamaan käännöksiä nopealla aikataululla ja kilpailukykyisellä hinnalla. Pitkään jatkuneet yhteistyön ansiosta voimme luottaa siihen että käännöksissä tarvittava alamme erikoissanasto on hallussa.

Titania Tõlked OÜ on meille hyvä ja käännöstyössään nopea yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.

Nopea palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde.

Koneosapalvelu Oy

Olemme käyttäneet Titania Tõlkediä mm. yrityksemme teknisiin käännöksiin (NO-FI). Käännöstyöt ovat aina valmistuneet ajoissa sopimuksen mukaan ja työn laatu on ollut erinomaista.

Olemme olleet pääsääntöisesti tyytyväisiä käännösten laatuun ja toimitusaikaan.

Hautala Service

Yhteistyö on ollut nopeaa ja joustavaa.

Palautetta:
– nopea ja ystävällinen palvelu
– luvatussa aikataulussa pysyminen
– edulliset hinnat

Olemme erittäin tyytyväisiä Titanian palveluun. Bogenland on agentuuriyrityksenä käyttänyt Titaniaa eri päämiestensä – myös kansainvälisten – käännöstarpeisiin useiden eri Euroopan kielien kääntämisessä. Palvelu on nopeaa, täsmällistä, luotettavaa – ja vieläpä edullista.

Yhteistyö on ollut nopeaa ja laadukasta, voimme suositella teitä rohkeasti myös toisille yrityksille. Olette vastanneet kaikkiin pyyntöihin ammattimaisesti ja selkeästi.

Nopea ja sujuva asiakaspalvelu, ammattimaiset kääntäjät, joiden kanssa pitkäaikaisessa yhteistyössä on erikoissanaston kehitys ja jatkuva täydennys taannut käännöstöiden hyvän laadun. Kumppani, johon voi luottaa sekä aikatauluissa että työn laadussa!

Villroy & Boch

Käännöstoimisto Titania on tullut vastaan kaikkein utopistisimpiin toiveisiimme ja auttanut järjestämään erittäin suuria ja nopeita käännöksiä, minkä vuoksi Titania on meille erittäin tärkeä ja arvostettu yhteistyökumppani. Olemme rohjenneet suositella Titaniaa myös asiakkaillemme.

Sovitut aikataulut pitävät hyvin ja käännökset palautetaan sovittuun aikaan. Luotettava yhteistyökumppani.

Olemme saaneet teistä hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin. Kiitämme tähän asti tehdystä laadukkaasta työstä ja olemme varmoja, että käytämme palveluitanne jatkossakin.

Sweco on kansainvälinen tekninen konsultaatioyritys, joka tarjoaa pätevää ja erittäin osaavaa konsultaatiopalvelua. Otamme usein osaa kansainvälisiin projekteihin, joita varten tulee tilata myös käännöstöitä. Käyttämällä Titanian palveluja on työ ollut laadukasta ja nopeaa. Kerromme yrityksestänne kaikille ja suosittelemme sitä erittäin hyvänä käännöstoimistona.

Erinomainen yhteistyökumppani, jonka palvelut vastaavat odotuksiin, joita esitämme käännöstoimistolle – ammattimainen, nopea, laadukas, luotettava.

Olemme valmistaneet tuotevalikoimamme parempaan esittelyyn erilaisia tuotekatalogeja, esitteitä ja muita materiaaleja, joiden kääntämiseen ja painovalmisteluun olemme jo vuosien ajan käyttäneet Titanian palveluja.
Työt/palvelut ovat aina olleet laadukkaita ja valmistuneet ajallaan.
Olemme myös käyttäneet mainitun käännöstoimiston tulkkauspalvelua (konferenssitulkkaus) tuotekoulutuksissa.
Työ on erittäin ammattitaitoista.

Aina valmiita ratkaisuja – kyllä. Aina ajallaan – kyllä. Aina kuten sovittu – kyllä. Titania – kyllä. Suosittelen myös parhaille yhteistyökumppaneilleni!

Titaniaan voi luottaa. Jopa tilanteissa, joissa teksteihin tulee tehdä muutoksia, ovat he aina avuliaita ja lopputuloksesta tulee hyvä.

Titanian käännöstoimistolta saamme laadukkaan kokonaisratkaisun. Aina ajallaan.

Sarlin Oy Ab

Yhteistyömme on erittäin mukavaa, te reagoitte nopeasti, työ on nopeaa ja kunnollista.

Olemme saaneet Titaniasta luotettavan kumppanin.
Arvostamme heidän erinomaisuuttaan, nopeaa palvelua ja laadukasta työtä.

Olemme käännättäneet esitteemme nyt jo ruotsiksi ja saksaksi ja teettäneet kummallakin kertaa esitteiden taiton uusille teksteille. Käännökset ovat osoittautuneet hyvälaatuisiksi. Tarkastuksissa havaitut virheet ovat liittyneet ammattialueen sanastoon. Esitteiden taiton tarkastuksessa syntyi käyttämiemme ohjelmien ja oletustemme takia pieniä kommunikaatio-ongelmia. Lopputulos on hyvä ja toiminta on tapahtunut vastuullisesti ja sovituissa aikarajoissa.

Pyydä tarjousVastaamme tunnin kuluessa!
Mervi Kala
Puh: +372 61 43 241
GSM: +372 555 88 978
Sähköposti: mervi@titania.ee
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kaikki asiakkaan tarjouspyyntöön liittyvät aineistot ja tiedot ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain käännöstoimiston sisäiseen käyttöön
Top