Käännöstoimisto, jossa nopeutta ja laatua pidetään kunniassa

  • Olemme kääntäneet 27 eri kielelle
  • Meillä on kokemusta lääketieteestä aina markkinointiin asti
  • Autamme sekä yksittäisten sisältösivujen että kokonaisten verkkosivujen kääntämisessä
  • Vastaamme tarpeisiisi tunnin kuluessa
  • Työ on aina laadukasta ja oikein laadittua

Auktorisoitu kääntäjä

Kuka on auktorisoitu kääntäjä?

Auktorisoitu kääntäjä vahvistaa käännöksen oikeellisuuden ja vastaa käännöksen laadusta. Auktorisoitu kääntäjä on suorittanut auktorisoidun kääntäjän tutkinnon ja saanut pätevyystodistuksen, joka antaa hänelle käännöksien vahvistamisen lisäksi myös oikeuden vahvistaa kopioita ja allekirjoituksia.

Mikä takaa auktorisoidun kääntäjän luotettavuuden?

Laki auktorisoidusta kääntäjästä on itse asiassa erittäin kova. Vaativan tutkinnon ja viiden vuoden välein tapahtuvan arvioinnin lisäksi auktorisoitu kääntäjä on vastuussa käännöksen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Näin ollen auktorisoituna kääntäjänä voi toimia vain luotettava ja vastuullinen henkilö.

Tarvitset auktorisoidun kääntäjän palvelua – mitä sinun on tiedettävä?

Auktorisoitu kääntäjä tekee laillisesti päteviä käännöksiä. Näin ollen on otettava huomioon asiakirjan laatu, missä valtiossa sitä tullaan käyttämään, onko kyseessä tilapäinen vai varsinainen asiakirja jne.

Koska jokainen asiakirja on ainutlaatuinen, kannattaa tuoda se toimistollemme, kysyä lisätietoja puhelimesta 6143 241 tai lähettää meille mahdollisemman paljon tietoja. Teemme edullisen hintatarjouksen tunnin kuluessa!

Pyydä tarjousVastaamme tunnin kuluessa!
Mervi Kala
Puh: +372 61 43 241
GSM: +372 555 88 978
Sähköposti: mervi@titania.ee
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kaikki asiakkaan tarjouspyyntöön liittyvät aineistot ja tiedot ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain käännöstoimiston sisäiseen käyttöön
Top