Käännöstoimisto, jossa nopeutta ja laatua pidetään kunniassa

  • Olemme kääntäneet 27 eri kielelle
  • Meillä on kokemusta lääketieteestä aina markkinointiin asti
  • Autamme sekä yksittäisten sisältösivujen että kokonaisten verkkosivujen kääntämisessä
  • Vastaamme tarpeisiisi tunnin kuluessa
  • Työ on aina laadukasta ja oikein laadittua

Graafinen suunnittelu

Graafista suunnittelua ja taittoa teemme pääasiassa kääntämillemme aineistoille. Tarjoamme seuraavia palveluita:

Taitto. Jos käännetty aineisto tarvitaan takaisin samanlaisena kuin alkuperäinen, juuri sitä me tarjoammekin. Taitossa päivittäisen työmme apuvälineinä ovat Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop (ja ImageReady), Adobe Acrobat Professional (ja Distiller), Corel Draw, Adobe Dreamweaver, Adobe Flash, Microsoft Word. Taittoa käytetään usein juuri käyttöohjeiden viimeistelyyn, jolloin teksti ja kuvat saadaan vastaamaan alkuperäistä aineistoa. Tavallisesti lähetämme valmiin materiaalin PDF-muodossa. Mutta mikään asiakkaan tarpeiden mukainen ohjelma ei ole tähän mennessä ollut liian monimutkainen.

Graafinen suunnittelu. Tarvittaessa teemme muutoksia myös alkuperäiseen aineistoon, poistamme tai lisäämme siihen kuvia, logoja, yhteystietoja yms. Erikoistapauksissa olemme suunnitelleet myös aivan uutta markkinointimateriaalia. Siinä tapauksessa pyydämme kuitenkin asiakasta hankkimaan aina itse koko aineiston (kuvat, logot, alkutekstit jne.) ja toimittamaan meille kirjapainon tiedostoa koskevat vaatimukset. Uuden aineiston suunnittelussa emme kilpaile missään tapauksessa graafiseen suunnitteluun erikoistuneiden yritysten kanssa.

Valmistelu painoa varten. Meillä tehdyille painomateriaalin taitto- ja suunnittelutöille kykenemme tarjoamaan myös painotöiden valmistelua kirjapainon vaatimusten mukaisesti. Painotiedoston valmistamiseksi pyydämme tilausta esitettäessä lisäämään aina kirjapainon vaatimukset tai viitteen kirjapainoon, jotta voisimme itse hankkia tarvittavat tiedot.

Jos tarvitset graafista suunnittelua tai taittoa, lähetä meille mahdollisimman paljon tietoa. Teemme edullisen hintatarjouksen tunnin kuluessa!

Pyydä tarjousVastaamme tunnin kuluessa!
Mervi Kala
Puh: +372 61 43 241
GSM: +372 555 88 978
Sähköposti: mervi@titania.ee
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kaikki asiakkaan tarjouspyyntöön liittyvät aineistot ja tiedot ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain käännöstoimiston sisäiseen käyttöön
Top